Sfeervolle items -  Persoonlijke aandacht -   Gratis verzenden vanaf € 65 (NL) -  Afhalen mogelijk


 
Verzendkosten
Wij willen dat de mooie producten die je besteld hebt goed aankomen, daarom versturen wij alle bestellingen altijd in een (brievenbus)doos. Om je tegemoet te komen hanteren wij binnen Nederland twee tarieven:
€ 3,95 - voor brievenbuspakketjes tot 100 gram, dit is zonder track en trace;
€ 4,95 - voor brievenbuspakketjes, dit is met track en trace;
€ 6,95 - pakket, dit is met track en trace (met een maximale afmeting 50x70x100 cm en niet zwaarder dan 30 kg (inclusief verpakking)).

 

Vanaf € 65,00 rekenen wij binnen Nederland geen verzendkosten. 

Voor België en Duitsland bedragen de verzendkosten € 9,95 per bestelling, dit is met track en trace.


Levertijd
Ontvangen wij een bestelling voor 21.00, dan proberen wij het pakketje de eerste (werk)dag erna te versturen. De brievenbuspakketjes worden met PostNL verzonden en de gewone pakketjes met DHL. Alle bestellingen worden met goede zorg verpakt. Het kan natuurlijk voorkomen dat een bestelling beschadigd raakt tijdens het vervoer. Neem dan binnen 24 uur na ontvangst van het pakket contact met ons op via info@houseofmoon.nl en dan kijken wij samen naar een oplossing. Normaliter levert de post de pakketten in Nederland binnen één dag na aanbieding. Dit kunnen wij helaas niet garanderen omdat er bij de verzender ook vertraging kan zijn.
 
Bestelling ophalen of in de omgeving gratis laten langsbrengen
Wil je je bestelling afhalen, dat kan natuurlijk (neem dan ook even een kijkje in onze winkel aan huis). Ook brengen wij bestellingen vanaf een orderwaarde van 10 Euro tussen Enkhuizen en Hoorn gratis langs. Wil je gebruik maken van één van deze mogelijkheden, kies dan hiervoor bij het afrekenen. Geef bij de opmerkingen aan welke van de twee opties je voorkeur heeft en dan nemen wij per e-mail contact met je op. Zowel bij het afhalen als langsbrengen kan er contant of per pin betaald worden.

Ook wij proberen zoveel mogelijk van het verpakkingsmateriaal te recyclen, het kan dus zijn dat je bestelling in een gerecyclede doos zit.

Nieuwsbrief House of Moon
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang 10% korting en blijf op de hoogte!