Sfeervolle items -  Persoonlijke aandacht -   Gratis verzenden vanaf € 65 (NL) -  Afhalen mogelijk


 

Amberblokjes

Amberblokjes, ook wel geurblokjes genoemd, zijn ontzettend populair. Bij House of Moon selecteren we onze blokjes met zorg, en ze behoren tot de allerbeste kwaliteit.
Wil je meer weten over de amberblokjes? Scroll dan naar beneden en ontdek alles over de werking, de voordelen en de gebruikstips van de amberblokjes.
De blokjes zijn 2,95 per stuk en 4 voor 10.


Sorteer op:
 
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
InStock 2.95
 

Wat kun je nu eigenlijk allemaal doen met zo’n amberblokje? Hier zijn een paar leuke en praktische ideeën:

  1. Decoreer met stijl: Leg de amberblokjes decoratief op een schaaltje. Ze verspreiden vanzelf een heerlijke geur. Als de geur wat afneemt, kun je het blokje raspen met een mesje of een schattige mini-rasp. En het beste deel? Het geraspte amberblokje hoef je niet weg te gooien. Je kunt het zelfs opzuigen om je huis lekker te laten ruiken na het stofzuigen. Of gebruik het in een geurbrander om een warme sfeer te creëren.

  2. Smeltende geuren: Smelt het amberblokje in een geurbrander. De geur verspreidt zich dan heerlijk door je interieur. Snij het blokje in 8 stukken en begin met één of twee blokjes, want de geur kan behoorlijk intens zijn. Wanneer je het kaarsje uitblaast, koelt het blokje af en wordt het vanzelf weer hard. Zo kun je het de volgende keer opnieuw gebruiken. En als de geur minder wordt, haal je gewoon het restant uit de geurbrander en begin je met een nieuw stukje.

  3. Frisse kleding: Leg een amberblokje in een zakje in je kledingkast. Zo ruikt je kleding altijd heerlijk fris. Let wel op dat je het blokje niet direct op het materiaal van de kast legt, want het kan vlekken maken. Als de geur na verloop van tijd afneemt, rasp je het blokje gewoon opnieuw om de geur te reactiveren.

  4. Hoelang gaat een amberblokje mee? Een amberblokje behoudt zijn geur lang, meestal wel ongeveer een jaar. Na verloop van tijd zul je merken dat de geur van het geurblokje wat verzwakt. Maar geen zorgen! Je kunt het blokje gewoon raspen om de geur weer op te halen. Zo kun je er nog lang van genieten.


Nieuwsbrief House of Moon
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang 10% korting en blijf op de hoogte!