Sfeervolle items -  Persoonlijke aandacht -   Gratis verzenden vanaf € 65 (NL) -  Afhalen mogelijk


 

Achter het bedrijf House of Moon staat een enthousiaste en gepassioneerde onderneemster met heel veel gevoel voor leuke, mooie maar vooral originele producten.

Bij House of Moon ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar mooie en betaalbare producten die wij met veel passie en aandacht voor je hebben gemaakt of uitgezocht. We verkopen stijlvolle maar betaalbare woonaccessoires van allerlei soorten materialen en in allerlei verschillende stijlen. Heb je een voorkeur voor woonaccessoires die gemaakt zijn van hout, beton of aardewerk? Wij van House of Moon verkopen het in onze webshop!

Daarnaast verkopen we ook nog eens leuke en originele cadeaupakketten en losse cadeautjes die je ook nog eens zelf kunt samenstellen!

Wil je ook graag een heerlijke geur verspreiden door je huis? Ook dan ben je bij House of Moon aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk naast de amberblokjes ook heerlijke homemade waxmelts die gemaakt zijn van ecologische wax. De homemade waxmelts hebben we met heel veel zorg en liefde speciaal voor jou gemaakt. We bieden ook geurbranders aan, zodat je die heerlijke geur van de homemade waxmelts van House of Moon gelijk door je huis kunt verspreiden.

Maar we bieden je naast de webwinkel nog veel meer aan. Het is naast onze webshop namelijk ook mogelijk om de accessoires die wij verkopen in het echt te bekijken! Zo hebben wij een showroom waar je alles rustig kunt bekijken. Deze is op afspraak geopend. Voor een afspraak kunt u bellen met 06 - 21 84 32 34 of een email sturen naar info@houseofmoon.nl Je kunt onze collectie woonaccessoires ook tegenkomen op allerlei evenementen waarop wij staan, kijk hiervoor in de agenda.

Nieuwsbrief House of Moon
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang 10% korting en blijf op de hoogte!