Sfeervolle items -  Persoonlijke aandacht -   Gratis verzenden vanaf € 65 (NL) -  Afhalen mogelijk


 

Waxmelts


 
InStock 10
 


Waxmelts van House of Moon worden door ons met de hand gemaakt en met de beste ingrediënten. Wij gebruiken ecologische sojawax, deze is 100% plantaardig, biologisch afbreekbaar. Onze geurolieen zijn van de hoogste kwaliteit. Er zit geen paraffine in onze waxmelts, daardoor stinken ze niet naar kaarsvet en kun je de brander makkelijk schoonmaken. Onze waxmelts gaan gemiddeld 8 uur mee, dit is mede afhankelijk van het geurkarakter en de hoogte van de brander. Hoe kleiner de afstand tussen de vlam en de bodem van het schaaltje, hoe sterker de geur zal zijn, maar hoe korter deze meegaat. Van onze waxmelts heb je er maar één per keer nodig. 

Hoe werkt het? Verwijder de waxmelt uit het cupje en plaats deze in het schaaltje van de geurbrander. Plaats een waxinelichtje onderin de geurbrander en steek het waxinelichtje aan (of als je een elektrische hebt, zet deze aan). De waxmelt smelt, hierdoor komt de geur vrij. Je kunt eventueel het waxinelichtje na 45 minuten uitblazen, de geur blijft nog een tijdje hangen en hierdoor rek je de tijd dat de waxmelt meegaat. Zodra het waxinelichtje uit is, zal de waxmelt weer langzaam stollen.

 

Mocht je de geurbrander in een kleine ruimte zetten (toilet, badkamer, etc), gebruik dan eerst een deel van de waxmelt. Haal deze uit het cupje, snij in vieren en gebruik 1 of 2 stukjes. Zo zorg je ervoor dat het lekker maar niet te aanwezig ruikt. 


Nieuwsbrief House of Moon
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang 10% korting en blijf op de hoogte!