Bij MoLelo kun je heerlijke plaids kopen | MoLelo

Plaids / Kleden

Wil je heerlijk warme plaids kopen?

Wanneer je plaids wil kopen ben je bij MoLelo aan het juiste adres! Wij hebben een hoop katoenen plaids in ons assortiment. Zie je jezelf al lekker op de bank zitten onder een van de plaids van MoLelo? Of zoek je een mooi grijze plaid voor over de hoek van de bank? Bij MoLelo kun je de plaids kopen die perfect bij jou en je huis passen.


 
 

Plaids kopen doe je bij MoLelo

Wil je een plaid kopen? Heerlijke zachte plaids komen altijd van pas. Voor op de bank tijdens de koude wintermaanden, of voor wanneer het in de zomer afkoelt en je toch nog lekker in de tuin wil blijven zitten bij de vuurkorf. Dan is het heerlijk om een van de kwalitatieve maar betaalbare plaids van MoLelo om je heen te kunnen slaan. Naast functioneel, staan de plaids die wij verkopen ook nog eens heel erg mooi ter decoratie. Plaids van katoen kunnen namelijk voor extra veel sfeer en warmte zorgen in de kamer. Of je nou katoenen plaids koopt voor op de bank of voor in de tuin, MoLelo verkoopt ze allemaal! Wij verkopen altijd een plaid dat precies past bij jouw smaak en behoeftes en de ruimte veel sfeer geeft.

Over MoLelo, passie voor homemade

Bij ons van MoLelo ben je naast plaids kopen aan het juiste adres als je op zoek bent naar mooie en betaalbare producten die wij met veel passie en aandacht voor je hebben gemaakt of uitgezocht. We verkopen stijlvolle maar betaalbare woonaccessoires van allerlei soorten materialen en in allerlei verschillende stijlen. Heb je een voorkeur voor woonaccessoires die gemaakt zijn van hout, beton of aardewerk? Wij van MoLelo verkopen het in onze webshop! Daarnaast verkopen we ook nog eens leuke en originele cadeaupakketten en losse cadeautjes die je ook nog eens zelf kunt samenstellen! Wil je naast een warme sfeer door de plaids die je hebt gekocht bij MoLelo, ook graag een heerlijke geur verspreiden door je huis? Ook dan ben je bij MoLelo aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk ook heerlijke homemade waxmelts die gemaakt zijn van ecologische wax. De homemade waxmelts hebben we met heel veel zorg en liefde speciaal voor jou gemaakt. We bieden ook geurbranders aan, zodat je die heerlijke geur van de homemade waxmelts van MoLelo gelijk door je huis kunt verspreiden. Maar er is meer. Naast allerlei soorten woonaccessoires, verkopen we ook heerlijke smaakvolle jams waar weinig suiker in zit. Onze jams zijn dus veel gezonder dan de jams uit de supermarkt. Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 40 en overheerlijke smaken jam. 

Maar we bieden je naast de webwinkel nog veel meer aan. Het is naast onze webshop namelijk ook mogelijk om onder andere de plaids die wij verkopen in het echt te bekijken! Zo hebben wij een showroom waar je alles rustig kunt bekijken. Deze is geopend op donderdagavond van 19.00 - 21.00 en vrijdag en zaterdag van 10.00 - 17.00. Je kunt onze collectie woonaccessoires en jams ook tegenkomen op allerlei evenementen waarop wij staan, kijk hiervoor in de agenda.

 


Nieuwsbrief
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!