Dé geurbrander voor bij je waxmelts

Geurbranders

Onze branders zijn allemaal geschikt voor onze waxmelts of met geurolie. Hoe groter de afstand tussen het waxinelichtje en de onderkant van het schaaltje, des te langer de geur meegaat. 

Tijdens het gebruiken van onze waxmelts kan het voorkomen dat er een damp te zien is. Dit heeft te maken met het verdampen van de geurolie en het vocht dat in de waxmelt zit en dit is volkomen normaal. Bij de lagere branders is dit eerder zichtbaar dan bij de hogere of de elektrische.

 

Sorteer op:
 
Ketel blauw


Voorraad: 6
InStock
9.95

Keteltje roze


Voorraad: 6
InStock
9.95

 

Geurbrander nodig voor bij de waxmelts?

Heb je de zelfgemaakte waxmelts van MoLelo gekocht, maar ontbreekt de geurbrander nog? Zonder geurbrander kun je je waxmelts natuurlijk niet gebruiken. Maar niet getreurd, ook die hebben wij voor je in ons assortiment. De geurbranders die MoLelo verkoopt zijn geschikt voor zowel onze zelfgemaakte waxmelts en als voor geurolie. Je huis zal snel sensationeel lekker ruiken!

Geurbrander van MoLelo

Met een geurbrander kan je heel gemakkelijk een heerlijke geur creëren en verspreiden in huis. Daarnaast is een geurbrander ook nog eens een mooi decoratief product. Hoe groter de afstand tussen het waxinelichtje en de onderkant van het schaaltje, des te langer de waxmelt meegaat. Maar hoe werkt dit precies? Je doet de waxmelt in het schaaltje bovenin de geurbrander. Daarna steek je een waxinelichtje aan en die zet je onderin de geurbrander. Door de warmte van het waxinelichtje smelt de waxmelt, waarna er een heerlijke geur vrijkomt. Na ongeveer drie kwartier kun je het waxinelichtje uitblazen. Zo gaat de waxmelt minder snel op en hangt er toch nog een lekker geurtje in huis.

Over MoLelo: passie voor homemade

Ben je op zoek naar mooie en betaalbare producten die met veel passie zijn gemaakt of zijn geselecteerd? Dan ben je bij MoLelo aan het juiste adres! De woonaccessoires die MoLelo verkoopt, zoals de waxmelts en geurbranders, zijn onder andere gemaakt van sojawax (de waxmelts), aardewerk, hout en beton. We hebben een uitgebreid assortiment van zelfgemaakt waxmelts, die gemaakt zijn van sojawax. Deze zelfgemaakte waxmelts zijn volledig plantaardig en ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar. Naast geurbranders voor de zelfgemaakte waxmelts, verkopen we ook nog eens zelfgemaakte jam die erg weinig suiker bevat. We verkopen meer dan 40 verschillende smaken, dus neem gerust een kijkje in de webshop.

De producten zijn te koop in de webwinkel, maar je kunt ze ook bij ons in de showroom aan huis in Bovenkarspel bekijken! Deze showroom is op afspraak open. Daarnaast zijn we ook veel op evenementen te zien, waar je onze producten kunt kopen en gezellig met ons kunt kletsen. Het is ook mogelijk dat we met onze collectie bij jou thuis komen, voor een gezellige shopavond in de woonkamer met je vrienden en familie. Dan maken we er samen een gezellige (en heerlijk geurende) avond van!

Meer weten over MoLelo of contact opnemen?

Wil je meer weten over de producten van MoLelo? Neem dan gerust contact met ons op! Of wil je meteen een of meerdere van onze producten aanschaffen? Dat kan in onze webshop, op evenementen waarop wij aanwezig zijn en in onze showroom. Deze is geopend op donderdagavond van 19.00 - 21.00 en vrijdag en zaterdag van 10.00 - 17.00. Ook kun je een afspraak met ons maken voor een winkelavond bij jou thuis. Neem dan gerust contact met ons op door te mailen of te bellen naar 06 – 21843234. We staan je graag te woord.


Nieuwsbrief
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!