Sfeervolle items -  Persoonlijke aandacht -   Gratis verzenden vanaf € 65 (NL) -  Afhalen mogelijk


 

Zomerupdate: Nieuwe Collecties en Braderie Avonturen!

Zomerupdate: Nieuwe Collecties en Braderie Avonturen!

Zomerupdate: Nieuwe Collecties en Braderie Avonturen!

Welkom terug bij House of Moon!

We hopen dat het goed met je gaat en willen je graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen bij House of Moon.

## Druk op de Braderieën en Beurzen

We zijn de afgelopen tijd lekker druk geweest met onze aanwezigheid op vele braderieën en beurzen door heel het land. Van Groningen tot aan Zuid-Holland, we hebben veel mooie plekken mogen bezoeken en nieuwe gezichten mogen ontmoeten. Dit jaar stonden we voor het eerst op de Libelle Beurs.

Houd onze socials en website goed in de gaten voor de maandelijkse agenda, zodat je altijd weet waar je ons kunt vinden. We zouden het ook erg waarderen als jullie ons laten weten welke leuke braderieën of beurzen bij jullie in de buurt zijn waar we kunnen staan. Jullie suggesties zijn meer dan welkom!

## Uitbreiding van de Webshop

Onze webshop blijft zich gestaag uitbreiden. In de afgelopen maanden hebben we vooral nieuwe vazen en kunstbloemen ingekocht, die zeer in trek blijken te zijn. We zijn blij met jullie enthousiaste reacties en blijven ons assortiment uitbreiden om aan al jullie wensen te voldoen.

Daarnaast hebben we plannen om onze webshop te verrijken met speciale pakketjes. Denk hierbij aan cadeaupakketjes voor vrienden of vriendinnen met een leuke kaart, een kaarsenhouder en een kaarsje. Of bedankpakketjes voor juffen en meesters, en verwenpakketjes met heerlijke amber geurblokjes, een raspje en een schaaltje.

## Jullie Input Gevraagd!

Tot slot willen we jullie vragen wat jullie graag in de blog zouden willen lezen. We merken dat we vooral aangeven wat we aan het doen zijn en hoe de webshop zich uitbreidt, maar we zijn benieuwd naar waar jullie echt in geïnteresseerd zijn. Misschien advies over welke accessoires het beste bij verschillende interieurs passen? Laat het ons weten, wij zijn erg nieuwsgierig en willen onze trouwe House of Moon-familie graag helpen met jullie vraagstukken.

We hopen van jullie te horen of jullie binnenkort gezellig te zien op een braderie of beurs. Schroom niet om langs te komen en even hoi te zeggen!

Liefs Moon

 

reacties op “Zomerupdate: Nieuwe Collecties en Braderie Avonturen!

Geen reacties

Plaats een reactie

Nieuwsbrief House of Moon
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang 10% korting en blijf op de hoogte!